dinsdag 29 april 2008

Vandaag lekker 2 kaartjes gemaakt

Ook vandaag m'n paperpad van bassic grey aangebroken lag er al een tijdje dus het moest vandaag maar gebeuren. Ben druk met m'n bestelling bezig waarvan er 10 algemene kaartjes bij moeten dus vond dat ook deze er ook wel weer bij kan.

Vorige week kreeg ik de eerste card-kit van simpel scrappen hij is echt prachtig, mooi papier en spulletjes erbij. Er zat ook een sketch bij en daarmee heb ik deze kaart gemaakt.

Nog even een paar vakantie kiekjes



Zo de vakantie zit er weer jammergenoeg maar ja het dit is al heerlijk zo'n weekje lekker weg.
Zoals je ziet hebben we genoeg gedaan, lekker gefiets (en natuurlijk onderweg koffie met gebak) is goed voor je spieren heb ik eens gehoord. Lekker geluierd, veel gelezen daar gun ik me normaal geen tijd voor.
Ook zijn we naar de dierentuin geweest (ouwehands dierenpark) wat een prachtige dierentuin en ook daar schitterende foto's gemaakt, dus ik kan voorlopig aan de slag, het kan even duren maar ga er zeker proberen weer wat wat moois van maken



Zo'n prachtige foto gemaakt

Vrijdag was bianca jarig en wij er natuurlijk heen, met sanne de hond uitgelaten en fototoestel mee, zag haar lopen op het gras bij die madeliefjes en zag al hele srapbladen in m'n hoofd ontstaan :p, dus verschillende foto's gemaakt met maar 1 doel straks een prachtige lay out van te kunnen maken, dit is de foto en natuurlijk heb ik er meer gemaakt dus zodra ik even tijd heb dan ga ik er meteen mee aan de slag

woensdag 16 april 2008

wishing you laughter


Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt, heb weer een bestelling die ik mag maken en dit is er één van.
Voorlopig even uitgefreubeld, want alleen morgen nog werken en s'avonds met m'n dochter naar een concert van guus meeuwis.
Vrijdag al lekker vrij en dan gaan we zaterdag een weekje met de caravan weg, en het weer belooft toch wat beter te worden dus er maar flink van gaan genieten.
De fietsen gaan mee, een stapel boeken en verder zien we wel wat er gaat gebeuren gewoon lekker even eruit.
Dus tot eind april,dan ben ik er weer.

woensdag 9 april 2008

Sanne


Vanmiddag heerlijk zitten scrappen, de foto's waren vorig jaar april gemaakt toen we op de camping in oosterbeek stonden en we eerder die dag naar burgers zoo waren geweest.
Toen we daarna heerlijk pannenkoeken hebben gegeten was het nog even tijd om lekker te spelen.De knijperbak was favoriet en daar is ze de hele tijd druk mee in de weer geweest.De foto's lagen er dus al even maar had nog steeds geen geschikt papier, tot dat ik het bo bunny papier erbij zag en dacht dat is het. Dus vanmiddag gewoon lekker bezig geweest, en dit is het resultaat geworden.

Als ik zo naar haar kijk kan ik alleen maar glimlachen, geweldig die palmboompjes op haar hoofd en die kromme pootjes onder dat rokje vandaan, over 2 weekjes gaan we weer een weekje weg en ook dan komen ze langs wie weet wat voor mooie foto's daar weer uit voort komen.
Leuk als je weer even langs bent geweest.


vrijdag 4 april 2008

Celebrate

Vanavond een kaartje gemaakt voor m'n oom en tante die in mei 36 jaar getrouwd zijn.
Heb m'n nieuwe paper pad van basic grey (sugared) daarvoor gebruikt. En die penny black stempels blijf ik gewoon heel gaaf vinden.
Morgen weer werken na 3 dagen heerlijk vrij te hebben gehad, en heb ook lekker kunnen knutselen.
Alvast een heel fijn weekend en bedankt als je langs bent geweest om weer naar m'n kaartje te kijken.

donderdag 3 april 2008

live laugh love


M'n eerste kaartje met een chichibouli afdrukje, sandra had er een paar voor me gestempeld het zijn schattige stempeltjes
Het papier is van crate paper en vond dit zo mooi, maar niet meer in nederland te krijgen dus ik op zoek in amerika en ja daar vond ik het en heb het laten komen.

Op de beurs in rijswijk wat pinnen en kralen gekocht en dan in elkaar gezet en op de bloem geplaatst staat erg chique vind ik zelf.

Voor vandaag vind ik het mooi geweest, tot morgen maar weer.





Little bundle

Vandaag een geboorte kaartje gemaakt, het is papier van vorig jaar Cloud9design maar wel heel erg mooi.
Achter het afdrukje zit een labeltje met een gedichtje erop.
Leuk dat je er weer even was.

woensdag 2 april 2008

In de vut




Dit kaartje gemaakt voor een vriend van ons die morgen 62 word en de vut in gaat.
Ik vond deze stempel daar wel heel toepasselijk voor en had zaterdag dit mooie papier gekocht het is van My Mind's Eye dus er meteen mee aan de slag gegaan.
De tekststempel heb ik zondag in rijswijk gekocht.
Leuk dat je weer even hebt gekeken, dank je wel