donderdag 14 augustus 2008

Joepieeee Vakantieeeeeeeeeeee

Heerlijk we hebben vakantie, alles is klaar de caravan staat geladen en we zijn er helemaal klaar voor.
Morgenochtend vertrekken we richting limburg waar we tot eind augustus op de camping staan en zoals jullie hieronder kunnen zien ziet het er niet verkeerd uit.Gewoon lekker meer als 2 weken zomaar bij onze dochter in de buurt en natuurlijk de kleinkinderen heeeeeeerlijk,we kijken er allemaal naar uit.
Dus voorlopig is het hier even rustig, maar na 1 september ben ik weer van de partij.



Vorige week nog even een kaartje gemaakt m'n schoonmoeder is jarig als we met vakantie zijn, en dit is hem geworden.




dinsdag 12 augustus 2008

Dromen

Gisteravond dit kaartje gemaakt, het idee van de ronde tekst had ik op een sketch gezien van een zekere moma, en vond dit zo mooi dat ik op de pc ben gaan stoeien om het voor elkaar te krijgen. Ik heb dan ook flink moeten stoeien maar ik heb het voor elkaar gekregen.
Verder heb ik het gewoon lekker rustig gehouden.
Nog een hele fijne middag en bedankt als je weer langs bent geweest.



zondag 10 augustus 2008

Papertakeweekly sketch # 8


Vandaag een kaartje gemaakt voor de challenge van papertakeweekly met een sketch van katharina hij was weer erg leuk om te doen.
Heb maar weer eens een afdrukje van de chichiboulies genomen. Had me trouwens voorgenomen om de hele dag lekker aan de kaart te gaan maar op één of andere manier is dat niet echt gelukt. Maar goed deze is gelukkig af want zal van de week wel niet zo heel veel meer aan knutselen toekomen nog 3 dagen werken en eind volgende week op vakantie en daar heb ik ook nog het nodige voor te doen.
Wens ik jullie nog een hele fijne zondagavond.
Liefs Tineke

zaterdag 2 augustus 2008

Just a Note

Gisteravond was ik nog met een kaartje begonnen, en hij moest gewoon af het papier is van Making memories Note Worthy en ook maar weer eens een alfaatje van qk gebruikt.
Het stempelafdrukje is van Elisabeth Bell, en de tekststempel is van Hero Art.
Zo nu kan ik met een gerust hart aan het eten gaan beginnen.
Dus eetsmakelijk en alvast een hele fijne avond.


vrijdag 1 augustus 2008

Penny black challenge # 7

Op de valreep nog even een kaartje voor de penny black challenge gemaakt het papier had ik vorige week gekocht het is van S.E.I ik was namelijk in abbekerk gaan kijken bij marjolein zweed omdat daar cardstock te koop was ,omdat wij hier in de buurt niet zo veel meer hebben.En ik vind cardstock via internet erg moeilijk kopen omdat je niet de juiste kleur kunt zien.
Zij hebben nieuw cardstock van colore core en als je dat door de cuttlebug haalt en licht opschuurt krijg je het effect wat je in het hartje ziet en het is er in 160 kleuren dus ik ben helemaal gelukkig.
Voor de challenge was de opdracht iets met dieren van de boerderij dus vandaar mijn twee verliefde varkentjes. Het is iets heel anders dan ik van mezelf gewend ben maar ach dat moet ook eens kunnen.
Nu eerst eens een lekker kop koffie heb ik wel verdiend.


Sarah Kay Challenge # 4

Zo eindelijk kon ik m'n kaartje voor de Sarah kay challenge vanmorgen even afmaken hij lag al de hele week bijna klaar maar er kwam iedere keer wat tussen.
Ik vond het een geweldige sketch om te doen, de halve rondingen heb ik van een ronde nestabillitie gemaakt en tegen ekaar aangeschoven..
Heb nu de hele middag voor me en ga lekker naar boven om aan het volgende kaartje te beginnen.
Fijne middag verder en bedankt voor het langskomen.