zondag 25 januari 2009

Happy birthday


Heerlijk weer even 2 kaartjes gemaakt en ook meteen maar even op m'n blog want ik kreeg al klachten dat er al een week niks geplaatst was. Nu heb ik nog wel wat meer gemaakt alleen dat kan ik er nog niet opzetten want diegene waar dat voor is komt hier wel eens spieken en dan is er geen verrassing meer dus dat komt nog.
Nu zal het hier toch wel wat stiller worden want vanaf morgen zit ik weer in de schoolbanken want ik ga een nieuwe opleiding volgen nl voor kraamverzorgende. Dus dat word weer helemaal omschakelen eerst 3 hele maanden naar school en daarna leren en werken en daar zal ik wel weer aan moeten wennen maar zodra ik tijd heb zal er gerust hier het één en ander om m'n blog verschijnen maar moet het allemaal even zien te combineren.
Dan ga ik nu even vast m'n spulletjes voor morgen klaar zetten, en hopen dat ik er vanacht van kan slapen want krijg nu toch wel last van kriebels in m'n buik hoor.
Nog een hele fijne avond en tot gauw.
Liefs Tineke

maandag 12 januari 2009

(o)Made(r)liefje


Vorig jaar op waren we bij bianca op haar verjaardag en sanne en ik met de balou aan de wandel.
De fotocamera gaat dan altijd mee want je weet maar nooit. En toen ik haar zo tussen al die madeliefjes zag dacht ik wat is dit mooi. Dus flink wat foto's gemaakt en eindelijk ben ik er dus gisteren mee begonnen.
Maar vanmorgen was ik hier bezig en onder het strijken al een paar keer naar boven gelopen omdat er weer van alles in mijn hoofd kwam :$ totdat ik dacht laat de heleboel nu gewoon maar liggen en ga ze maar afmaken. Dus zo gezegd zo gedaan en nu heb ik weer rust (het is toch erg eigenlijk hé) maar goed dat zal wel een beetje de bijverschijnselen zijn als je besmet bent met het scrapvirus.
Dus nu nog even tijd voor een dansje met de stofzuiger en hierboven ook weer even alles op z'n plek terug neerlegen want ik leer het nog steeds niet om een beetje netjes te werken hoor.
Ik wens jullie alvast een hele fijne avond toe.



donderdag 8 januari 2009

Snowfun 2 nieuwe lay outs


Gisteren een heerlijke dag aan het scrappen geweest. Ik weet nog toen ik een paar jaar geleden bij de hobbyzolder liep met mijn moeder en toen voor het eerst daar lay outs zag hangen, en al dat scrappapier zag riep van maar dat ga ik nooit doen hoor ik moet er niet aan denken. En moet je nu zien m'n kamertje puilt uit met van alles wat ik maar denk nodig te hebben potten met linten en bloemetjes stapels papier, want ja je zult een keertje misgrijpen.Maar wat is het leuk om te doen.
Maandag heeft Bianca een paar schitterende foto's gemaakt en wat is het dan handig zo'n digitale camera een computer en je stuurt het zo van de ene kant naar de andere kant van het land.(En ondanks dat het niet naast de deur is zijn ze zo toch wel heel dichtbij hoor)
Als ik dan ook weet dat er foto's gemaakt zijn kan ik niet wachten om er mee te beginnen.
Het is een beetje jammer dat de foto van lars iets aan de donkere kant is maar dat mag de pret niet drukken, en deze kostbare herrinering gaat weer in het mapje om ze gewoon zo af en toe eens te bekijken.
Ik wens je alvast een hele fijne avond toe.
Liefs Tineke


maandag 5 januari 2009

Bee Happy!

Gisteren heerlijk een kaartje gemaakt weer eens een gewoon kaartje, m'n peddler pack stempel opgezocht en lekker aan het rommelen gegaan.
Ik dacht even geen kerst of winterkaartje meer, maar vanmorgen belde bianca en zei weet je wel hoeveel sneeuw hier ligt ik dacht dit meen je niet want als ik ergens gek op ben is het sneeuw.
Maar als er hier dan geen sneeuw valt dan word het toch maar een winterkaartje en dat heb ik dus vanmiddag toch maar gemaakt. Het idee om je karton ze te embossen komt uit de cards only
Het is hier trouwens goed glad want vanmiddag met balou buiten moest je er goed omdenken waar je liep het staat zo gek als je midden op straat een salto maakt.

Nu eerst maar weer eens alles netjes opruimen boven, ik kan er nl een verschrikkelijk bende van maken :$ als ik bezig ben.
Voor straks eetsmakelijk, fijne avond en tot de volgende keer.


zaterdag 3 januari 2009

Happy Anniversary

Allereerst wil ik iedereen die hier zo nu en dan komt kijken, een gezond en gelukkig 2009 toewensen en dat het maar een heel mooi jaar mag worden.
Vandaag m'n eerste kaartje voor dit jaar gemaakt, ik had van mijn vriendin Sandra voor mijn verjaardag een prachtig knutselpakket gekregen waaronder dit papier en stempel en nog veel meer en tja je gaat toch altijd met het nieuwste aan de slag en wat een gaaf stempeltje weer hé.
Nog een heel fijn weekend en bedankt voor je bezoekje en graag tot een volgende keer.