zondag 22 maart 2009

Het weekend goed besteed

Heb een kaartje gemaakt voor de challenge van friday sketches vond het zo'n leuke sketch dus ik hoefde het alleen maar uit te werken, even een kaartje voor de voorraad. Dit kaartje had ik vorig weekend nog gemaakt en twijfelde of ik hem zou plaatsen, het stempelen in de hoek is niet helemaal naar mijn zin gegaan, dat is dan weleens jammer als je klaaar bent en denkt nog even iets erbij, maar goed gooi hem toch echt niet weg
Nog even een Note book gemaakt, zo leuk om te doen, en altijd handig voor als je eens wat weg wilt geven.

En als laatste nog een lekkere reep, morgen is er een klasgenootje jarig en vind het wel leuk om even iets mee te nemen.


Dit was het allemaal weer, morgen weer naar school dus even geen tijd voor gefreubel maar ik ben er al aardig aan gewend dat er doordeweeks niets van terecht komt. De weken op school vliegen voorbij en ik vind het nog steeds helemaal geweldig, nog een paar weekjes en dan mag ik stage gaan lopen waar ik me nu al op kan verheugen.
Nog een hele fijne avond, bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.




dinsdag 17 maart 2009

The best Dreams



Vorige week rolde de nieuwe card-kit van Card-art hier in de bus en zo mooi weer, dus ja dan jeuken mijn handen hoor en dan moet ik er gewoon even mee aan de slag. Dus even tijd vrij gemaakt en een kaartje gemaakt, ik had nog een cadeau doosje nodig waar ik een cadeaubon van intra tuin in kon doen, een leuk stempeltje erbij gezocht vond deze er wel heel leuk bijpassen zo
met dat gietertje.
Dit was het dus weer even, voor straks eetsmakelijk en alvast een hele fijne avond.
En tot een volgende keer maar weer.

zondag 8 maart 2009

2 nieuwe layouts

Dit weekend een beetje de schade ingehaald dus lekker het één en ander gescrapt.
Hieronder 2 lay out de foto's heb ik de vorige keer gemaakt toen ik in Brabant was, had dinsdag
s 'morgens de oppas dus de fotocamera binnen handbereik en een hele rits nieuwe foto's gemaakt.Het was zo'n prachtig gezicht hoe hij met die ballonen in de weer was, het is wel zo'n vrolijk mannetje genieten dus.




Dit kaartje gemaakt voor de challenge van Friday Sketches # 42 met papier uit de kid van afgelopen maand.



En dit hieronder is een heeeeeeeeeeerlijke reep jammie dus ! hij lag me maar aan te kijken hier boven, dus om de verleiding te weerstaan heb ik hem maar een jasje aangedaan.



Dit was het voorlopig weer even, dus ik kan met een voldaan gevoel de nieuwe week beginnen.
Dank je wel voor het langskomen en tot een volgende keer.




donderdag 5 maart 2009

The future belongs to .... en een Award

Hoe later op de avond, hoe schoner het volk word er altijd gezegd, nou laten we het daar maar op houden. Gisteravond eventijd gehad om boven te zitten en een kaartje te gemaakt.
Ik vond dit vrolijke papier, heeft een hele tijd terug eens in een card-kit gezeten en vond het per toeval was driftig op zoek naar iets (maar heb dat nog niet kunnen vinden) ik denk toch dat er teveel boven ligt. Maar ja zo grijp je tenminste niet mis toch?????

En dan nog deze verrassing kreeg een heel lieve award van Daan en Sandra meiden heel erg bedankt hiervoor ben er superblij mee!!!!!


En nu is het de bedoeling dat ik hieronder 10 van mijn favoriete blogs nomineer nou daar gaat hij dan hoor.
8. Peet
9. Ila

Lieve meiden hij is jullie van harte gegund want het is altijd heerlijk om bij jullie rond te kijken.
Ondertussen is het bijna bedtijd, morgen nog 1 dagje naar school en dan hebben we weer weekend. Tot dan maar weer.

zondag 1 maart 2009

Cadeau doosje

Tussen de bedrijven door toch nog even tijd gehad om wat te maken, onder het motto even ontspannen hoor.
De basis van dit doosje heb ik hier al een poosje liggen maar omdat ik hem eerdaags nodig heb om hem als cadeautje weg te geven , moest het nu toch maar gebeuren om hem te beplakken, een beetje passen en meten ik had niet al te veel papier maar het er toch allemaal uitgegaan en het was erg leuk om te doen.
En dan dit kaartje met m'n ome Herman stempel (zo noem ik hem tenminste) we hebben nl een oom gehad die ook altijd zo z'n broek droeg en moet er nog altijd om lachen als ik zo naar deze stempel kijk. Hij is gewoon lekker maf.

En dan na een hele poos eindelijk weer eens meegedaan aan een challenge van Ismaki ik vond het zo'n mooie schets thanks a lot Bea !


Zo dit was het weer voor vandaag , dank je wel voor je bezoekje nog een hele fijne avond en tot de volgende keer.