vrijdag 19 februari 2010

Friends


Afgelopen week nog tijd gehad om een kaartje te maken. Ik zit nu nog even lekker met een koppie en straks weer een dag naar school.Het weekend ben ik lekker nog even vrij.
Fijn weekend

dinsdag 2 februari 2010

I love you more today

Het is 24 jaar geleden toen Sander net geboren was, en hennie voor zijn werk naar Amerika moest. Toen hij terug kwam had hij allerlei valentijn lekkernijen meegenomen ik was verbaasd kende het helemaal niet dus nooit iemand eens zo'n kaartje kunnen sturen. Maar volgens mij kun je het dus ook gewoon maken voor je hussie en hem daar zo op valentijnsdag mee verassen.
Het papier is zo mooi, de stempeltjes zo cute.
De afgelopen tijd heb ik me even heerlijk uit kunnen leven met het maken van de kaartjes, donderdag en vrijdag weer naar school het laatste stukje van de opleiding dus er nog even flink tegenaan, maar dit was weer even heerlijk zo.
Een fijne dag vandaag.

maandag 1 februari 2010

Hugs and kisses

Zaterdag viel hij in de bus de nieuwe card kit en wat is hij gaaf zeg. Voor mijn verjaardag had ik van mijn vriendinnetje Sandra schitterende forever friends stempels gekregen en deze passen geweldig bij deze vriendshap/valentijn kit.
Het zonnetje schijnt hier gelukkig, lekker voor alle sneeuw die vanacht weer gevallen is hier.
Fijne dag allemaal.