zondag 28 november 2010

Yes m'n bordenrek is klaar





Nou het is gelukt hoor, het is flink knutselen geweest maar hij zit in elkaar en hij hangt. M'n nieuwe servies erin en hahah ook nieuwe pannenlappen en ovenwanten door mams in elkaar geknutseld, hetzelfde als de hoesjes op de stoelen in de keuken.
Helemaal happy ben ik ermee, toen ik eraan begon dacht ik dat doe ik even, maar het is toch een heel project geworden maar ben toch wel blij dat ik het gedaan heb.
Nog een hele fijne zondag vandaag.


woensdag 24 november 2010

Hip Hip Hooray











Het heeft even geduurd maar ik heb weer wat gemaakt. Nu is het niet dat ik stil zit want ben al een week of 3 bezig om een bordenrek te maken en dat is een hele klus.
Ik heb nu lekker vakantie en hoop hem dan ook dit weekend op te kunnen hangen en dan zal ik hem hier ook even showen want ik ben er apetrots op op.
Morgen wordt Sanne alweer 5 jaar, wat gaat het toch allemaal snel. ( veel te snel ) de weerverwachting is goed maar toen ik deze week hoorde dat ze het over sneeuw hadden moest ik toch wel weer even terug denken aan 5 jaar geleden toen we er uuuuuuuuuren over gedaan hebben om in Brabant te komen omdat heel Nederland dicht gesneeuwd was.
Maar goed morgen een feestje, en vrijdag nog eentje want dan is mijn moeder jarig allemaal leuke dingen dus.
Dan nog een paar dagen vrij voordat ik weer aan het werk mag en hoop het weekend nog wat kerstkaarten te maken want anders komt het niet goed (lol)
Fijne avond.