woensdag 30 november 2011

Thinking of you


Aangezien ik nog steeds thuis ben in afwachting tot ik aan het werk mag, ben ik natuurlijk mijn tijd nuttig aan het besteden. Vorige week lagen mijn flesjes met distress inkt op de mat en daar ben ik flink mee aan het oefenen. Het is toch weer heel wat anders als met de potloden maar wel erg leuk.
Er zijn er heel wat in de prullenbak beland maar deze kon er wel mee door, al zeg ik het zelf.
Nog een fijne dag maar.
Liefs Tineke

woensdag 23 november 2011

May Sunshine and flower




Vrijdag wordt onze kleine (grote) meid alweer 6 jaar ik weet nog goed dat 6 jaar geleden op 25 november heel Nederland plat lag vanwege de sneeuwoverlast en wij ergens op de snelweg in de auto stonden wetende dat je kleindochter geboren is en je komt geen stap dichterbij, en ieder jaar moet ik er weer aan denken en vanmiddag belt ze op oma ik mag zondag afzwemmen en dan merk je dat de jaren voorbij vliegen.
Het kaartje met de paddestoel is dus gemaakt voor Sanne lekker vrolijk. En dan zaterdag wordt mijn moeder 75 jaar een prachtige leeftijd en wat ben ik blij dat ik haar nog heb.En als je dan bedenkt dat haar moeder mijn oma dus 100 is en  er  zaterdag ook gewoon bij is, dan kan ik daar zo dankbaar voor zijn.
Vanaf 1 nov had ik vrij en nu zit ik alweer in mijn laatste vakantieweek, ik heb lekker een hoop kunnen doen dus ik kan er straks weer helemaal tegen.
Liefs Tineke

dinsdag 15 november 2011

With Love at Christmas







Gister heb ik me letterlijk opgesloten in mijn hobbykamertje ik dacht als ik nu niet ga zitten komt er weer niks van terecht.de onderste kerstkaart is een project van scrap en stempel, en ben toen maar doorgegaan met het maken van kerstkaarten. Inmiddels staat de teller op 46 dus ik schiet lekker op.
Met het bovenste kerstkaartje doe ik mee aan de challenge van scrap en stempel.
De labelkaart heb ik gemaakt voor onze schoondochter die gisteren jarig was.
Verder ligt alles nog zo dat ik vanmiddag weer lekker doorga met de kerstkaarten.
Fijne dag
Liefs Tineke
.


donderdag 3 november 2011

have a special day


Even weer wat kaartjes, met de bovenste heb ik meegedaan met de challenge van scrap en stempel.
Het geboorte kaartjes is voor mijn collega, bij wie ik de afgelopen week ook heb mogen kramen. Erg gezellig hoor om zo bij een collega te mogen werken.
En nu heb ik vrij en vakantie dus gewoon een hele tijd, de tijd om eens lekker wat in elkaar te knutselen. 
Het papier van het geboortekaartje is van Tilda, wat een prachtig papier is dat zeg.
Alvast een heel fijn weekend,
Liefs Tineke