woensdag 3 september 2008

The future belongs .......

Weer terug van vakantie 2 heerlijke weken gehad en als ik nu naar buiten kijk denk ik wat hebben we het met het weer getroffen. 1 avond vreselijk veel regen en niet elke dag zon maar het was droog dus we konden van alles doen.
Op één van de mindere dagen zo ook een dagje richting Venlo waarvan ik wist dat er een scrapwinkel zit. Dus wij erheen hennie met de hond voor de winkel lekker buiten gezeten ( maar tegen de tijd dat ik naar buiten kwam begon hij bijna wortel te schieten)
Ik keek m'n ogen uit bij special memories wat een prachtige winkel en er is dus het één en ander in m'n mandje gevallen. Zo ook de stempel op één van de labels die je leuk kunt gebruiken om wat op te schrijven.
Gisteren ben ik dan ook gaan zitten om een kaart te maken voor onze dochter ze had in onze vakantie een sollicitatie gesprek en aangenomen dus ik dacht daar ga ik een kaartje voor maken en als ze vrijdag thuis komen ligt hij in de bus.
Ik heb de paperback gemaakt, die ik bij Card-art had besteld wat een geweldig project een kaart van een papieren zak hoe verzin je het maar wat ontzettend leuk om te doen.
Zo het eerste kaartje is dus weer gemaakt ( Ik moet er altijd weer even inkomen na een vakantie) maar er zullen er van de week nog wel meer volgen het is nl echt weer om lekker te knutsellen.
Ik wens je een hele fijne dag vandaag en bedankt als je hier weer een kijkje hebt genomen
7 opmerkingen:

sandra_w zei

OOOOOOOO wat is ie mooi geworden...Superrrrr!! Je bent het dus niet verleerd hihih...;)

San xx

Marja Sch zei

Wat heb je er een geweldig mooi kunstwerk van gemaakt Tineke.

Janny zei

ooooooh wooow wat een pracht van een paperbagkaart!!

Lia zei

schitterend tien en je bent het nog echt niet verleerd

Betina zei

geweldig Tineke :D!

xxxxBetina

Peet zei

Wauw, wat is dit ontzettend mooi, Tineke!!!

Bianca zei

He mam,

Bedankt voor de mooie kaart. Staat op de kast.

Kus Bianca