woensdag 22 september 2010

I'm glad there is you!

Een paar weken geleden zag ik bij Bep op haar blog dit theedoosje, vond dit zo gaaf en ze heeft me dan ook verteld waar ik dit patroon kon vinden, nog bedankt hoor Bep.
Het is erg leuk om te maken, dus er zullen er nog wel meer volgen.


Eindelijk ook weer een kerstkaartje, begin dit jaar had ik er al flink wat gemaakt maar wil ik alles op tijd af hebben zal ik toch weer een beginnetje moeten maken, het is even omschakelen maar als je eenmaal bent begonnen gaat het wel weer lekker.




Het afgelopen weekend zijn we lekker 4 dagen met de caravan naar de Ginkelse Heide geweest, er was airborn memorial en s'middags de Jan Hilgers memorial vliegshow. Maar van deze vliegshow heeft dit toch wel de meeste indruk op mij gemaakt, zoiets bijzonders een fransman (Christian Moulec)die vliegt, en de gansen volgen hem trouw.
Het hele weekend was TOP, gewoon weer eentje met een gouden randje.
De caravan gaat een winterslaap houden, ik ga eind van de week weer aan het werk en tussendoor lekker aan de freubel.
Fijne avond.

woensdag 8 september 2010

A hundred hearts







Zo even uitpuffen met een lekker koppie, ik ben vandaag druk aan het schilderen geweest maar heb natuurlijk de afgelopen week ook lekker in mijn hobbykamertje gezeten hoor.
Het zou mooi zijn als een dag wat langer zou duren, ik heb altijd tijd tekort.( of ik wil gewoon teveel)
Vorige week lag de nieuwe kit in de bus, en die is echt om te smullen dus misschien vanavond eens kijken.
Nu eerst kijken of ik de verf uit mijn haren krijg het is net of ik er coupe soleil in heb zitten, ik bukte naar voren en plakte vast aan de lambrizering die was nog niet helemaal droog.
Nog 1 dag vrij en dag mag ik weer lekker aan het werk. Nog een hele fijne avond en tot gauw