donderdag 8 november 2012

Whising you wellEens kijken of ik nog weet hoe ik een kaartje moet plaatsen, ja het is gelukt.
Het kaarten maken ligt al een poosje stil ( een kaartendip) en Hennie die een poos thuis is geweest vanwege zijn hernia operatie en dan komt het er ook zomaar niet van. 
2 weken geleden was ik even bij Oma Dee naar binnen gelopen even wat inspiratie opdoen. 
En vond daar een nieuwe blokje papier ( alsof ik nog niets had) maar toch het lijkt wel of dat beter werkt. En daar rolde zomaar dit kaartje uit. Meteen opgegeven voor de workshop met distress inkt inkleuren wat gegeven werd door Inge Groot en wat ik vanmorgen gedaan heb, en ik heb weer veel geleerd en wat een geluk dat we nu gewoon op het dorp zo'n schitterend hobbywinkeltje hebben. 
En dan ben ik natuurlijk nog druk bezig met mijn sprei inmiddels is dit het resultaat, ik moet nog 2 rijen en dan is het klaar en al zeg ik het zelf hij wordt schitterend en ik kan niet wachten totdat ik hem boven op ons bed kan leggen. Vanavond gezellig met mijn collega's uit eten en vannacht mag ik weer op wacht dus eens kijken wat de komende week weer brengt. 
Fijne dag nog. 

Liefs Tineke

3 opmerkingen:

sandra_w zei

Nou dat werd weer is tijd Tien hihi
Superlief kaartje en je sprei zó mooi....ziet er best wel ingewikkeld uit....

San xx

blauwruitje zei

Ha die Tineke, ik had mij ondertussen aangemeld als volger maar je was even een poosje niet online. Ik begrijp dat je nog steeds van de baby's geniet. Doe je de groeten aan je collega's? Leuk kaartje trouwens en je sprei ziet er ook prachtig uit.
Groetje Sandra

Inge zei

Wat een ontzettend lief kaartje Tineke en je sprei *zucht* prachtig!!!

Inge XX