zaterdag 23 maart 2013

1e kaartje inkleuren op craftVanmorgen was het eindelijk zover, de workshop inkleuren op craft bij Oma Dee  en deze werd gegeven door Inge  helemaal geweldig. 
Ik was al eens aan het oefenen geweest maar dat werd niks, met enige uitleg van de juf (lol) aan de slag gegaan en dit is het resultaat. Ik moet nog wel even flink oefenen maar wat is het leuk zeg. 
Ik heb meteen ook maar even je lay out geleend Inge ( thanks hiervoor)
het prachtige papier is nieuw van Bo Bunny Isabella Collection deze week nog maar even opgehaald bij Miranda het is om te smullen
En hoe leuk is het als je daar zit en je ziet ineens een ex collegaatje binnen komen al met al een heel gezellige ochtend en veel geleerd. 
Enige weken geleden, belde Lars en die vroeg oma wil je voor mij ook zo'n bord maken waar ik kaarten op kan doen maar dan een stoere nou volgens mij is het gelukt en ik hoop dat hij er blij mee is. 
Lekker vrij dit weekend het is zo kou buiten, dat het mooi weer is om lekker binnen nog eens flink met het inkleuren te gaan oefenen. 
Fijn weekend.
Liefs Tineke

5 opmerkingen:

Lia zei

schitterende kaart heb je gemaakt en mooi bord heb je gemaakt
liefs Lia

Inge zei

Wat is je kaart geweldig geworden Tineke, supermooi gekleurd en zó passend bij het Bo Bunny papier...TOP!

Ben blij dat je het zo gezellig vond, insgelijks :D

Fijn weekend nog!

blauwruitje zei

Ha die Tineke, ik zie dat je er direct een kaartje van gemaakt hebt. Leuk geworden. Ik vond het ook een hele leuke ochtend en zeker leerzaam. Vanmiddag lukte het niet om er nog mee verder te gaan maar wie weet morgen. Fijne vrije dagen en groetjes Sandra

Annelies Creatief zei

Wat leuk dat je meteen een mooi kaartje hebt gemaakt met je gekleurde afdrukje. Ik ben vanmiddag aan een nieuw afdrukje begonnen, niet op kraft...
Groetjes, Annelies.

gerrie zei


Jammer dat ik er niet bij was, je kaartje is schitterend geworden Tien, complimenten hoor.