donderdag 10 oktober 2013

Sending Big Hugs


Eindelijk na maanden kan ik weer een kaartje op mijn blog neerzetten. Begin juni al met vakantie geweest en vanaf begin July eigenlijk alleen maar gewerkt, heel veel gewerkt en mijn hobbykamertje lag er verlaten bij.
Gistermorgen is naar Miranda van Oma dee geweest, want die had opruiming van veel MFT mallen en daar had ik natuurlijk wel zin in. Dus met wat nieuwe spulletjes naar huis en mezelf geinstalleerd op mijn hobbykamer.En ik  ben gaan struinen op de blogs. De inspiratie van deze 2 kaarten  komt van Inge thanks !!! want die van mezelf is nog even ver te zoeken. Verder ook nog aan de slag gegaan met de nieuwe build a Card kit die sinds kort elke 2 maanden op de mat ligt, en ik kan je zeggen dat is wel een cadeautje hoor.
Vannacht de wacht weer in, maar het begin is er en dat voelt toch wel weer heel erg goed.
Tineke 

2 opmerkingen:

blauwruitje zei

Pff, wat een gedoe zeg op je werk. Ik begreep al dat iedereen 3 dagen vrij kreeg ongeacht je contract. Hopelijk heb je nu weer wat meer tijd voor jezelf. Leuke kaarten trouwens. Groetjes Sandra

gerrie zei

Prachtige kaarten Tien, vooral die eerste, wat zijn die kleuren grijs met rose mooi hé. Ná jou zal ik het ook maar weer eens proberen hihih.