vrijdag 6 februari 2015

Project S throug the yearEen paar weken geleden was ik bij Miranda in de winkel  om te kijken wat het project S in hield. 
Ik zag het pakket met papier en kaartjes en was verkocht.
Het is de bedoeling om een persoonlijk fotoalbum te maken. Ik ga het doen met de foto's van 2014 omdat ik daar zoveel leuke foto's van heb en zoveel mooie momenten heb beleefd. 
Het begin was even lastig, maar gaandeweg word het steeds leuker om te doen. En werkt het ook wel een beetje verslavend. Het ligt boven op de plank en iedere keer ging ik weer zitten en kijken wat of er nog meer bij kon. Voor alsnog ben ik tevreden, maar het zijn allemaal losse kaartjes dus  mocht ik toch nog wat willen veranderen no problem.
De foto's voor de maand Februari liggen ook al klaar dus mocht ik een gaatje over hebben ga ik er al zeker mee beginnen.
Tineke

2 opmerkingen:

blauwruitje zei

Hoi, hoe is het bij de kraamzorg? Ik zag de aanbieding ook (op haar blog) en het leek mij ook wel wat. Maar mijzelf kennende strand ik dan weer bij maart en blijft het liggen. Ik ben benieuwd hoe jouw album wordt. Groetjes Sandra

Cornelie zei

Hé Tineke! lekker bezig met Project S. Leuk! Je bent goed op dreef, ziet er goed uit!
Zelf doe ik niet mee, domweg omdat ik mezelf ken ;-)
Wel aan het scrappen geslagen, maar op de momenten dat het mij uit komt, en dus niet een heel jaarverslag. Erg leuk om te doen, en het is idd verslavend!
Je hebt ook leuke kaartjes met de iDEE&post gemaakt zeg. Die met de vlinders vind ik echt een topper. Heel mooi gedaan!
Groetjes!! Hopelijk zie ik je weer eens bij Miran!