maandag 16 mei 2016

Een jaartje later .......

Het is een jaar geleden dat ik voor het laatst iets gepost hebt, maar daar gaat weer verandering in komen.


Allereerst zijn we vorig jaar op 29 september weer opa en oma geworden van een prachtige kleinzoon Sem.
Een prachtig kereltje wat inmiddels al 7 maanden is en een gewild object om te fotograferen dus foto's om lekker mee te scrappen.


Dan is vorige week ook mijn oma weer een jaartje ouder geworden 105 dus tijd voor een klein feestje.
En natuurlijk de foto met 5 generaties is weer gemaakt.

Begin dit jaar een workshop bij Oma Dee gegeven door Johanna. Kliederen met waterverf en op een heel andere manier scrappen zo leuk om te doen, en inspiratie genoeg om het weer op te pakken.Sem in zijn kerst out fit
Begin dit jaar is Miranda van Oma Dee  ook begonnen met een scrap every Dee pakket. Een pakket samen gesteld met alles er op en eraan. Papier - Stempels te leuk daar ook mooi lay outs gemaakt van Oma haar verjaardag vorig jaar.

Hier ben ik samen met Hennie een dagje fietsen in de kennemerduinen wat is het er mooi.En dit zijn 3 lay outs met het nieuwe scrap pakket wat ik eerder deze week in de winkel heb opgehaald.
Bij het vorige pakket zaten stempels, speciaal gemaakt door Miranda van Oma Dee  en ook deze keer weer verrassend leuke stempels erbij.

2 opmerkingen:

blauwruitje zei

Ha die Tineke, wat leuk om weer eens iets van je te lezen. Je hebt niet stil gezeten zie ik. Wie weet tot gauw. Groetjes Sandra

Alina zei

leuke blog post, Tineke, mooie foto's en layouts!
groetjes,
Alina