dinsdag 22 juli 2008

Love

Endelijk is hij dan klaar m'n love boekje, ik heb het al maanden in huis, al weken ligt de het papier er uitgesneden op het was alleen nog even kijken welke foto's ik er voor wilde gebruiken.
Zondagavond ben ik er voor gaan zitten en dit is het resultaat geworden.
Een love boekje met foto's van onze kleinkinderen. "Sanne en Lars".De voorkant is zonder teveel nadenken onstaan met de nestabillities de rondjes uit de foto's gehaald(eigenlijk uit nood omdat ik nog maar 1 rondje van m'n tagmaker had) maar vind hetmisschien wel net zo mooi zo.
Dit is de eerste foto's van toen lars geboren was ik vind dit één van de mooiste zo ontzettende lief dus die moest er natuurlijk ook in.


Deze foto is gemaakt met moederdag op de camping toen we in Ede stonden. Gewoon een supervrolijke foto.De foto van sanne op de glijbaan is van de laatste keer toen ik bij bianca was, en we bij vrienden op de camping even op visite waren, en ze omdat ze helemaal een tic van glijbanen heeft moesten ze daar natuurlijk even op.
De foto van lars is gewoon prachtig hoe hij zit zo in de kinderstoel zo dapper.
Deze foto is van 25 april met bianca haar verjaardag, samen met sanne ging ik balou uit laten en natuurlijk het fototoestel mee, en zonder dat ze het doorhad een hele serie gemaakt en vond dit wel de allermooiste.

Deze foto is ook van 25 april, s'morgens hebben ze deze schommel/glijbaan in de tuin geplaatst en die moest natuurlijk even ingewijd worden.
Ben zo blij dat het boekje klaar is .Al met al is het een hele klus geweest, maar als je eenmaal bent begonnen kun je ook niet meer stoppen, en nu ga ik natuurlijk even een ereplaatsje zoeken om dit neer te zetten
Vandaag nog lekker een vrije dag dus nog maar lekker van genieten, jullie ook een fijne dag en leuk als je weer langs geweest bent en bedankt voor alle lieve berichtjes.6 opmerkingen:

Bianca Kolkman zei

Nou dan ben ik de 1e die een reactie achter laat.
Het is een heel erg mooi boekje. Maar met zulke knappe kinderen kan die ook alleen maar mooi worden.
Kus Bianca

sandra_w zei

Wowwwww! Wat is ie superrrr geworden, Tinek!! Schitterend papier en geweldige foto's....;)

Lia zei

superrrrrrrrrr wat een mooi boekje, geweldige foto's en schitterend papier

Janny zei

wooooooooowwwwwwwwww Tineke ik ben helemaal in LOVE, wat een beauty dat album!!

Ila zei

This album is Absolutley Amazing and So Gorgeous!! I love it!!..Hugs, Ila

Jolanda zei

Ziet er mooi uit Tineke!