vrijdag 7 november 2008

Good for a hug

Heerlijk wat kaartjes gemaakt, woensdag naar de krea-doe geweest en wat nieuwe spulletjes gescoord dus daar moest ik natuurlijk mee aan de slag. Vooral nieuwe stempeltjes waaronderder verschillende tekststempeltjes. Ook de swirl van de boss kut en daar ben ik ook wel bijzonder blij mee.Dit papier van Pebbles inc. liet ik Sandra zien en die riep mooooi voor mannenkaarten ik zeg ja je heb helemaal gelijk dus mooi meegenomen en kwam al goed van pas,want er moest vandaag gewoon een beterschapskaartje op de post.

Ook wat nieuwe winterstempeltjes gekocht waaronder deze niet zo groot net mooi dus meteen maar weer een kerstkaartje gemaakt. Het idee van de sketch komt van moma die ik voor deze keer heb gebruikt.
En dan Magnolia die stond ook op de beurs zo superssss dus daar ook even heerlijk rond gekeken en natuurlijk wat meegenomen waaronder dit omaatje geweldig vind ik haar, en zo gaan we rustig door met de kerstkaarten en is het beslist geen straf integendeel.Wens ik jullie alvast een heel fijn weekend, en ik denk dat er gerust nog een kaartje gemaakt gaat worden dit weekend.

8 opmerkingen:

mam zei

lieve tineke
weer nieuwe stempels en gelijk weer aan de slag ze zijn weer super liefs mam

Lia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Lia zei

schitterende kaartjes tineke

Jolanda zei

Leuke kaartjes Tineke!

sandra_w zei

Ze zijn weer bjoetiefoel, Tineke! Het was weer een heel gezellig daggie en wat hebben we weer een gave spulletjes gescoord ;)

Liefs, San x

Riet zei

wat een schitterende kaarten heb je weer gemaakt Tineke.

liefs Riet.

Betina zei

mooie kaarten weer Tineke :D!

xxxxBetina

nora zei

Wat een schattige kaartjes Tineke!zien er prachtig uit .Groetjes Nora