vrijdag 28 november 2008

Happy Birthday to you


Zo ik geloof dat ik er weer een beetje ben het is een druk weekje geweest. Vorige week zaterdag kwam mijn moeder en hebben we heerlijk geknutseld. Dinsdag was Sanne jarig dus wij op naar Brabant en je had ons moeten zien een auto vol echt helemaal vol (tassen en cadeau's) wij hadden een poppenhuis en die nam nogal wat ruimte in. Sander was ook mee en tja de hond moest ook nog mee dus die eerst bij ons op de achterbank tussen m'n moeder en mij in haha je had hem moeten zien goed kijken of hennie wel de goede weg nam en hij ging steeds dichter tegen mijn moeder aanzitten en kreeg een steeds beter plaatsje(ik denk nog even en hij duwt haar zo de auto uit). Later een bankje plat gegooid zodat meneer kon liggen afijn hij heeft die 2,5 uur volgens mij beter gezeten als wij maar dat mocht de pret niet drukken we hebben een geweldige dag gehad. De andere dag was mijn moeder jarig dus daar blijven slapen dus een beetje verreisd kwamen woensdag thuis.Ik heb nog een paar dagen vakantie dus nog even flink van genieten.

En hier onze mop met een mooie verjaardagsmuts die ze s 'morgens op schooltje voor haar hadden gemaakt.Met een paar zwarte wangen van de pietensmink was ze echt jarig hoor.
Alvast een heel fijn weekend en dank je wel voor je bezoekje en als je even tijd heb neem hier ook eens een kijkje ila heeft een prachtige blog candy.5 opmerkingen:

Lia zei

prachtige kaartjes heb jweer gemaakt en wat een mooie foto van Sanne alweer 3 jaar wat gaat de tijd hard hè

Riet zei

wat een prachtige kaarten weer gemaakt Tineke.
leuk hoor dat jullie het zo gezellig hebben gehad, mij kleindochter heet ook Sanne.

liefs fijn weekend Riet.

Marja Sch zei

Wat een geweldig leuke kaarten heb je gemaakt Tineke. Dat koeienstempeltje is echt heel leuk. Nog gefeliciteerd met Sanne. De site van Ila is idd heel gaaf. Ik kom er regelmatig. Knuf Marja

sandra_w zei

Je kaartjes zijn weer super leuk, Tinek en wat een leuke foto van Sanne....3 jaar, wat vliegt de tijd hé ;)Ennuh het ziet er hier ook al lekker winters uit ;))

Liefs, San x

Monique zei

Tineke, wat een productie! en stuk zijn voor stuk zijn het prachtige kaartjes geworden.