zondag 1 februari 2009

Memories

Zo de kop is eraf de eerste week school zit erop en wat is het leuk zeg om weer in de schoolbanken te zitten.M'n hoofd ploft bijna van de eerste indrukken, m'n hersens maken overuren maar iets wat je heel graag wilt gaat gewoon lukken.
Afgelopen vrijdagavond had ik nog een etentje met m'n ex-collega's de teamcoach gaat daar ook het schip verlaten en ikke mocht nog gezellig mee.
Er werd mij gevraagd om de voorkant van het afscheidsboek te maken, wat een eer hé en dat is dus de 2e pagina hieronder geworden met een prachtige foto van conny.

De lay-out hieronder (mijn bijdrage van het boek) is van de vele familie-lunches die er altijd georganisseerd werden en daar hoorden de nodige verkleedpartijen bij, maar wat hebben we altijd een plezier gehad hoe gekker hoe mooier.Dus dit zijn voor mij ook heel mooie herrineringen aan een geweldige werkplek met lieve collega's waar ik dus met heel veel plezier aan terugdenk.


Foto-challenge
Van Sandra en Daan en Diana kreeg ik deze foto-challenge en de bedoeling was uit mijn 6e album de 6e foto uit te zoeken en deze te plaatsen. En dat is een foto geworden van Bianca ze was toen zo'n jaar of 2 en als ik dan zo kijk zie ik toch wel een gelijkenis met foto's van Sanne. En dan denk ik de tijd gaat veelste snel want we ze word nu al weer bijna 27 jaar.
De bedoeling is dat ik deze challenge door geef en die gaat naar:

Volgens mij hadden jullie deze challenge nog niet dus succes meiden.


Ook kreeg ik nog een heel lieve award van Heike thank you so much en deze award wil ik gewoon doorgeven aan iedereen die hier langs komt.Volgens mij heb ik alles weer gedaan wat ik doen moest, en ga ik het er vandaag lekker van nemen en duik ik zo mijn hobbykamer in even relaxen dan kunnen we er morgen weer tegenaan.
Ik wens jullie dan ook een hele fijne dag vandaag en wie weet kunnen we aan het eind van de dag nog wel een sneeuwbal gooien, want af en toe sneeuwt het hier.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hihihi wat een leuke foto Tineke!! Die mutsss!! Hahaha! Dank je wel voor het showen!

Je lay-out voor je werk zijn ook weer geweldig geworden! Altijd leuk zo'n herinnering!

Liefs, San

sandra_w zei

Oohhhhh wat heb je er weer superrrr mooie creaties van gemaakt! Hier zal Conny wel heel blij mee zijn!

Leuke foto en inderdaad lijken ze erg op mekaar!

Liefs, San

Diana zei

onwijs leuke foto Tineke.....alhoewel ik me afvraag of je dochter dit ook leuk vindt *lol*

je lay-outs zijn ook geweldig......

diana x

Riet zei

wat een prachtige foto Tineke.
en je heb een hele mooie lay=out gemaakt zeg.
succes op school.

liefs Riet.

Betina zei

leuke creaties Tineke :D!

xxxxBetina

Jolanda zei

Ziet er weer prachtig uit Tineke!

Anoniem zei

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室