maandag 25 oktober 2010

Love is nature's second sun

Eindelijk ik denk na een jaartje weer eens wat met foto's gescrapt. Deze foto's heb ik gemaakt tijdens onze vakantie, Hennie , Sanne en Lars zitten hier aan de Maas waar van alles te zien is.
Het was weer erg leuk om te doen, het papier uit de kit lag na de vakantie op de mat en past zo mooi bij de foto's.
Verder vorige week nog wat kaartjes gemaakt tussen de bedrijven door, Bianca was er met de kids en heeft hier een paar dagen gelogeerd. En omdat Sanne ook altijd zo graag boven knutseld is het voor mij dus geen straf om daar bij te gaan zitten. En ik moet zeggen het werkt aanstekelijk want ja je geloofd het bijna niet zelfs Bianca die nog nooit een kaart heeft gemaakt, is bezig geweest het was dus een heel gedenkwaardige dag.
Vandaag nog een dagje vrij, vannacht de wacht weer in (altijd spannend wat er deze week weer op mijn pad komt) dus duik ik straks nog maar even mijn hobbykamertje in, eigenlijk moet ik nodig met mijn kerstkaarten verder maar er liggen ook nog wat leuke foto's dus maar eens kijken wat het gaat worden.
7 opmerkingen:

Lia zei

wowww je Lo's zijn weer zo mooi en je kaartjes geweldig
liefa Lia

Betina zei

je creaties zijn top Tineke!! En super leuk om zo met elkaar te freubelen!

xxBetina

Bianca zei

Erg mooi hoor mam. Maar een gedenkwaardige dag?? Zo erg is het nu ook weer niet en niet iedereen hoeft het te weten hoor :)

Kus Bianca

BepvS zei

Wauwwwww wat heb je een geweldige dingen gemaakt zeg, stuk voor stuk schitterend en wat zijn je kleinkids al weer groot zeg, ik weet nog goed toen je voor de eerste keer oma werd. Werkse hoor.
Liefs, Bep

Diana zei

Je gaat weer helemaal lekker Tineke...super leuk Lo's en heerlijke kaarten !!

diana x

Ila zei

Oh Wow!! your scrapbooking and cards are Totally Gorgeous!!..Hugs, Ila

Riet zei

Wat een schitterende kaarten en layouts Tineke,mooie foto,s en stempels.
Prachtig papier heb je gebruikt.

Liefs Riet.