woensdag 24 november 2010

Hip Hip HoorayHet heeft even geduurd maar ik heb weer wat gemaakt. Nu is het niet dat ik stil zit want ben al een week of 3 bezig om een bordenrek te maken en dat is een hele klus.
Ik heb nu lekker vakantie en hoop hem dan ook dit weekend op te kunnen hangen en dan zal ik hem hier ook even showen want ik ben er apetrots op op.
Morgen wordt Sanne alweer 5 jaar, wat gaat het toch allemaal snel. ( veel te snel ) de weerverwachting is goed maar toen ik deze week hoorde dat ze het over sneeuw hadden moest ik toch wel weer even terug denken aan 5 jaar geleden toen we er uuuuuuuuuren over gedaan hebben om in Brabant te komen omdat heel Nederland dicht gesneeuwd was.
Maar goed morgen een feestje, en vrijdag nog eentje want dan is mijn moeder jarig allemaal leuke dingen dus.
Dan nog een paar dagen vrij voordat ik weer aan het werk mag en hoop het weekend nog wat kerstkaarten te maken want anders komt het niet goed (lol)
Fijne avond.

4 opmerkingen:

Astrid zei

Jemig Tineke, wat een schitterende kaarten zeg, ze zijn allemaal super !

groetjes Astrid

sandra_w zei

Nou nou Tinus....je bent weer lekker tekeer gegaan ;-) Ziet er allemaal weer super uit.
Alvast gefeliciteerd met je "grote" kleindochter! Wel toevallig hé dat er weer sneeuw op komst is...
Ik ben héél benieuwd naar je bordenrek.

San x

BepvS zei

Ohhhhh gelukkig meid om weer kaarten van je te zien, zijn allemaal weer schitterend. Jeetje wat gaat de tijd idd snel, weet nog goed dat Sanne werd geboren en dat je voor het eerst oma werd...Geniet nog ff van je vrije dagen, voor je het weet zijn ze weer voorbij.
Gr,Bep

Lia zei

schitterene kaartjes tineke, en gefelicteerd met j kleindochter.
Ben heel beniueuwd naar je bordenrek
liefs lia