woensdag 13 april 2011

Voor de liefste oma

Voor de liefste oma wat ben je dan een gelukkig mens als je dat "nog"kan zeggen. Tot een paar jaar geleden kwam oma altijd 1 en soms 2x per jaar een weekje logeren en dan moest er ook van alles gebeuren we waren iedere keer op pad. Ik weet nog dat we samen in een pashokje hebben staan giechelen omdat oma "weer nieuwe kleren "nodig had. Samen smullen van de gerookte paling, s'avonds spelletje rummicub met een borreltje erbij het zijn prachtige herrinneringen.
En elke keer als ik oma aan de telefoon heb, of bij haar ben heeft ze het er nog over. Daarom toen ik deze stempel zag dacht ik meteen die is voor het kaartje wat ik wil maken.
10 mei word ze 100 en 7 mei een feestje, we hebben iets om naar toe te leven. En toen we 5 jaar geleden op de foto werden gezet omdat we 5 gereaties telde was dat al iets bijzonders. Maar nu zijn we 5 jaar verder en we zijn nog steeds met zijn vijven, dus we gaan dit weer vastleggen want het is toch wel uniek.


Verder nog wat kaartjes, en lang leve de digitale stempels wat zijn ze gaaf en vooral als je op zoek bent naar iets speciaals is dit wel een uitvinding.

Verder heb ik mijzelf vandaag nog een knutseldagje beloofd dus ik ga nog lekker even verder.

Nog een hele fijne dag vandaag.

Liefs Tineke4 opmerkingen:

Bianca zei

Als 1e zal ik dan maar zeggen dat ze allemaal helemaal super zijn!!!

Kus van ons

gerrie zei

Meid wat ben je ijverig geweest en wat zijn ze allemaal goed gelukt, prachtig. Die voor oma is geweldig en die kaart voor Sara en Abraham, een juweeltje, de rest ook./

Sandra zei

Dat is zeker bijzonder! Een oma die honderd wordt en dat je dan nog vijf generaties kunt vastleggen! Super!

Je kaartjes zijn weer geweldig geworden Tineke!

Liefs, Sandra

Betina zei

je kaartjes zijn top Tineke!! En wat prachtig zeg 5 generaties, geniet nog lekker van elkaar!!!

xxbetina