woensdag 23 november 2011

May Sunshine and flower
Vrijdag wordt onze kleine (grote) meid alweer 6 jaar ik weet nog goed dat 6 jaar geleden op 25 november heel Nederland plat lag vanwege de sneeuwoverlast en wij ergens op de snelweg in de auto stonden wetende dat je kleindochter geboren is en je komt geen stap dichterbij, en ieder jaar moet ik er weer aan denken en vanmiddag belt ze op oma ik mag zondag afzwemmen en dan merk je dat de jaren voorbij vliegen.
Het kaartje met de paddestoel is dus gemaakt voor Sanne lekker vrolijk. En dan zaterdag wordt mijn moeder 75 jaar een prachtige leeftijd en wat ben ik blij dat ik haar nog heb.En als je dan bedenkt dat haar moeder mijn oma dus 100 is en  er  zaterdag ook gewoon bij is, dan kan ik daar zo dankbaar voor zijn.
Vanaf 1 nov had ik vrij en nu zit ik alweer in mijn laatste vakantieweek, ik heb lekker een hoop kunnen doen dus ik kan er straks weer helemaal tegen.
Liefs Tineke

3 opmerkingen:

sandra_w zei

Jeetje 6 jaar alweer....wat vliegt de tijd en wat is er veel veranderd in die 6 jaar. Toen waren we nog collega's :-)
Je hebt je vrije tijd nuttig besteed. Het zijn weer superleuke kaarten geworden. Gefeliciteerd met Sanne en moeders!

San x

Lia zei

schitterende kaartjes en gefeliciteerd met sanne en moeders
liefs Lia

Betina zei

alsnog van harte gefeliciteerd Tineke, daar hadden we laatst nog over he! Ja de tijd vliegt idd....en voor morgen ook van harte!! Geniet nog ff van je vrije uurtjes ;)

Betinaxx