maandag 11 mei 2015

Van alles wat

                        Een taartpunt gemaakt voor de Moederdag Challenge bij Oma Dee

Gisteren 10 mei en wederom mogen we de verjaardag van mijn oma vieren 104 jaar wij vinden het eigenlijk normaal dat ze er gewoon is, maar dat is het natuurlijk helemaal niet, het is echt heel bijzonder en wat zijn we bevoorrecht. Een hele gezellige middag gehad met de familie en  wederom dus met de 5 generaties op de foto en dat gaat al 9 jaar lang zo. 
Het doosje met bonbons mooi ingepakt met papier uit de Idee & post die we afgelopen week hebben ontvangen. Een kaartje erbij plus een labeltje voor aan de plant.
Ook 2 lay outs gemaakt voor het Project through the year en deze keer de maand april van vorige jaar, en wat is het leuk om te doen.
Verder meegedaan met de  MoederdagChallenge op het Blog van Oma Dee en dat is de taartpunt geworden gevuld met chocolaatjes.

2 opmerkingen:

Cornelie zei

Wauw, zeker bijzonder!! Wat onwijs leuk zeg zo'n foto, en met z'n allen samen. Koesteren!
Wat heb je allemaal leuke dingen gemaakt! Lekker bezig. Je LO, en het fleurige kaartje. Het setje met doosje en label erbij. Mooi!
Je taartpunt is om op te eten ;-) Erg leuk Tineke, dank je wel voor het meedoen!

Judith zei

Die foto is wel heel bijzonder, Tineke! Leuk dat je deze met ons deelt!

Ik had het al gelezen op fb (daar kom ik nog maar zelden, maar jouw berichtje las ik wel) dat je een bonbondoosje had versierd. Dat ziet er echt heel mooi uit!! Ook de taartpunt is leuk!
Gezellig dat je meedoet aan de challenge!