donderdag 8 mei 2008

En dit zijn de laatste kaartjes van m'n bestelling

Gistermorgen lagen dan m'n stempeltjes van peddler pack in de bus ik was helemaal happy want kon er nog mooi een kaartje mee maken, vind ze supersss weer eens helemaal wat anders.
Dit moest een speciaal kaartje worden, dus heb het mooiste papier wat ik kon vinden gebruikt het is van heidi grace heb daar vorig jaar een hele lijn van ingeslagen. Een mooi gedichtje erin en vond het zo wel mooi genoeg.

Nog een kaartje met nieuw Bo Bunny papier, de stempel blijft altijd mooi, het moesten ook kaartjes worden die niet alleen voor een verjaardag waren maar ook voor andere doeleinden gebruikt konden worden vond het weer een hele uitdaging om te doen.Deze kaart is voor een heer die 70 word, vind mannenkaarten altijd wat lastig maar volgens mij door het papier moet het zo maar.
De hele bestelling is dus weer klaar, en gaat vanavond mee in de caravan, en zondag komt Bianca en die kan dan alles mooi mee naar Brabant nemen.
Verder is alles ingepakt caravan staat startklaar en als Hennie vanavond thuis komt gaan we er vandoor. Het worden prachtige pinksterdagen dus lekker genieten.
Wens jullie ook alvast hele fijne dagen bedankt voor het kijken en tot volgende week.


5 opmerkingen:

sandra_w zei

WOWWWW!!! Wat een schitterende kaartjes heb je weer gemaakt, Tinek! Gaaf zijn ze hè de "bijtjes"....
Hele fijne dagen hoor!

Lia zei

wowwww in 1 woord geweldiggg wat een gave stempel voor je heren kaart waar heb je die vandaan als ik vrafgen mag

Janny zei

wooooowww prachtige kaarten Tineke, leuke stempels heb je gebruikt!

tineke zei

hoi lia de stempel is van penny black uit 1999 en het nr is 1442J Sweet talk :D

Tiets zei

Moooie kaartjes weer!